Vårdliljan

Lediga tjänster

Sjuksköterska

Ansök senast: 2022-06-30

Vårdliljan utökar sin verksamhet och söker sjuksköterskor till vårt team. Vi erbjuder ett stimulerande och meningsfullt arbete, med tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Uppdraget

Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag. Tjänsten omfattar bl.a planering, samordning och genomförande av vårdinsatser, kontakt med andra vårdgivare och hemtjänst samt direkt- och telefonkontakt med patienter och anhöriga.

Bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral eller inom hemsjukvården. Det är viktigt att du är en person som känner engagemang i din yrkesutövning. Det är viktig att du har god datorvana, gärna med erfarenhet av tjänsterna Take Care, och webcare. Då du kommer att köra bil i tjänsten krävs det att du har B-körkort samt att du behärskar svenska språket väl, både i tal och skrift.

Dina färdigheter och personlighet

Det är viktigt att du har förmåga och uppskattar att arbeta självständig och effektivt. Du ska ha ett lösningsorienterat tänk och lätt för att samarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska kunna identifiera dig med Vårdliljans värderingar som är engagemang, logistik, integritet, teamwork, empati och nytänkande.